flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовжено міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою підозрюваним в умисному вбивстві

22 червня 2018, 13:46

Сьогодні, 22 червня 2018 року, слідчим суддею Болградського  районного суду Одеської області продовжено запобіжний заходу у вигляді тримання під вартою особам, які підозрюються у вчиненні злочину, передбаченого за п.п.6,12 ч.2 ст.115, ч.4 ст.187 КК України.

Так, органом досудового розслідування було встановлено, що в ніч з 27 на 28 березня 2018 року Бужилов О. Б., Мушат Ю. А., Чуба О. А. та Веліксар Е. О. за попередньою змовою між собою, направленою на заволодіння майном мешканця с. Виноградівка Болградського району Одеської області М., вийшовши за межі спільного з Бужиловим О.Б. та Мушат Ю.А. умислу, спрямованого на розбійний напад, діючи з умислом спрямованим на протиправне позбавлення життя М., нанесли металевою трубою декілька (не менш 4) ударів по голові останнього, спричинивши у сукупності відкриту черепно-мозкову травму, яка супроводжувалась значною крововтратою, від якої на місці події настала смерть потерпілого.

            За результатами розгляду зазначених клопотань слідчим суддею постановлено рішення,    якими підозрюваним продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 20.08.2018 року.

.

 

За повідомленням прес-служби суду