flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Одеській області введено воєнний стан

28 листопада 2018, 15:41

26 листопада 2018 року на позачерговому засіданні Верховної Ради України 276 депутатами було затверджено Указ Президента України про введення воєнного стану в Україні.

Згідно із Законом України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», у період воєнного стану Президентом України оголошується часткова мобілізація у строки і в обсягах відповідно до загроз національної безпеки і обороні України.

Воєнний стан діятиме 30 днів, з 9:00 години 28 листопада 2018 року до 9:00 години 27 грудня 2018 року у 10 областях України, а саме: Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській областях та внутрішніх водах України Азово-Керченської акваторії.

Болградський районний суд Одеської області інформує громадян, що у період дії воєнного стану в Україні суд буде працювати у звичайному режимі та просить громадян зберігати спокій. Від нашої стриманості й злагоджених дій залежить життєдіяльність країни.

З метою роз’яснення прав і свобод громадян та їх обмежень у період воєнного стану пропонуємо всім ознайомитись із інфографікою, підготовленою Південно-західним апеляційним господарським судом "Воєнний стан: що потрібно знати?" - https://court.gov.ua/press/news/607021/