flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сьогодні в Болградському районному суді Одеської області колегією суддів було проголошено вирок, в якому засуджено обвинуваченого за зґвалтування малолітньої особи.

29 січня 2018, 15:25

29 січня 2018 року колегією суддів Болградського районного суду Одеської області винесено вирок стосовно раніше судимого громадянина Лотоковського І.В., який обвинувачувався у вчинення кримінального правопорушення за ч.4 ст.152  Кримінального кодексу України.

Судом встановлено, що в серпні 2017 року в с. Десантне Кілійського району Одеської області обвинувачений, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, застосовуючи фізичну силу, а саме наносячи удари по тілу  малолітній особі М. погрожуючи застосуванням насильства та обмеживши можливість потерпілої до пересування, проти її волі реалізував свій незаконний намір на зґвалтування.

            Вироком суду Лотоковського І.В. визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України, тобто в зґвалтуванні, та призначено максимальне покарання у виді позбавлення волі строком на 15 (п'ятнадцять) років.