flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

РАДА СЬОГОДНІ РОЗГЛЯНЕ ЗМІНИ ДО КРИМІНАЛЬНОГО КОДЕКСУ ЩОДО СТРОКІВ ПОПЕРЕДНЬОГО УВ'ЯЗНЕННЯ

18 травня 2017, 08:24
 

Сьогодні Верховна Рада розгляне законопроект про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо правила складання покарань та зарахування строку попереднього ув'язнення (№ 5534). Про це йдеться у порядку денному парламенту на 18 травня.

Окрім того, на розгляді народних депутатів законопроекти про внесення змін до статті 201 Кримінального кодексу України щодо криміналізації контрабанди небезпечних речовин, частин вогнепальної зброї (3254-д) і про внесення змін до Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" щодо посилення гарантії дотримання законодавства України.

Також у порядку денному питання агарного блоку та питання культури і духовності. Зокрема, проект Закону внесення змін до Закону України "Про особливості страхування сільськогосподарської продукції з державною підтримкою" (№ 4570) і Проект Закону про особливий статус релігійних організацій, керівні центри яких знаходяться в державі, яка визнана Верховною Радою України державою-агресором (№ 4511).

Також парламентарі мають схвалити проведення парламентських слухань на тему: «Регулювання обігу земель сільськогосподарського призначення: пошук української моделі».