flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нові вакансії в судах

09 вересня 2022, 12:16
 
 

Законом України № 2259- IX від 12 травня 2022 року «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану в Україні» внесено зміни до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» та передбачено спрощену процедуру вступу на посади державної служби та посади в органи місцевого самоврядування у період дії воєнного стану. Особи призначаються на посади без конкурсного відбору, обов’язковість якого передбачена законом, на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка та документів, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад.

 Болградський районний суд  Одеської області запрошує до роботи кваліфікованих працівників на заміщення вакантних державної служби категорії «В» за спрощеною процедурою вступу у період дії воєнного стану:

 

  • головного спеціаліста  (з інформаційних технологій). категорія "В" -  1 посада       оклад  7860   грн..

 

Обов’язки:

  1. Організація впровадження в роботі суду комп'ютерних технологій.
  2. Організація роботи із захисту інформації та забезпечення контролю за станом захищеності WEB-cтopiнки.
  3. Проведення аналізу стану інформаційного забезпечення суду.
  4. Забезпечення цілісністі та безпеки електронної інформаційної бази даних суду.

      

Вимоги:

  1. Вища освіта  відповідного професійного спрямування з освітньо-кваліфікаційним рівнем   молодшого бакалавра або бакалавра.
  2. Вільне володіння державною мовою.

 

Досвід роботи – не обов’язковий.

 

  • секретаря судового засідання (категорія «В») - 2 посади, оклад 5250 грн..  

 

Обов’язки:

  1. Здійснює судові виклики та повідомлення в справах, які знаходяться у провадженні судді, оформляє заявки до органів внутрішніх справ, адміністрації місць ув'язнення про доставку до суду затриманих та обвинувачених осіб.
  2. Забезпечує фіксування судового засідання технічними засобами та проведення судового засідання в режимі відеоконференції. Забезпечує ведення журналу або протоколу судового засідання.
  3. Здійснює оформлення судових справ (кримінальних проваджень) відповідно до вимог Інструкції з діловодства та здійснює передачу цих справ до канцелярії суду після розгляду справи суддею.
  4. Вносить до ОСК АСДС необхідну інформацію, що стосується розгляду судової справи під час перебування справи у провадженні відповідного судді (призначення до підготовчого судового засідання, судового засідання, перенесення, відкладення, зупинення провадження, відновлення провадження тощо).

      

Вимоги:

  1. Освітньо-кваліфікаційний рівень не нижче молодшого бакалавра за спеціальністю "Правознавство", "Правоохоронна діяльність"
  2. Вільне володіння державною мовою.

 

Досвід роботи – не обов’язковий .

 

Призначення на посаду відбувається за результатами співбесіди претендента з керівником державної служби у державному органі.

 

Звертаємо вашу увагу!  Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посади державної служби, на які особи призначені у період дії воєнного стану, оголошується конкурс, передбачений відповідним законом. Граничний строк перебування особи на посаді, на яку її призначено у період дії воєнного стану, становить не більше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

Резюме встановленого зразка та заповнену особову картку встановленого зразка приймаються до 14 год. 00 хв. 16 вересня 2022 року на електронну адресу: inbox@bg.od.court.gov.ua

 

Додаткова інформація з  9:00 до 16:00 за телефоном (+380635938494  Наталя  Миколаївна).