flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нагадуємо як можна звернутися до Болградського районного суду Одеської області

01 лютого 2024, 16:47

Болградський районний суд Одеської області  нагадує, як можна звернутися до суду. 

Не зважаючи на постійні загрози, що стали наслідком вторгнення армії країни - агресора, судом постійно вживаються заходи, спрямовані на належну організацію роботи суду, а також забезпечується розгляд судових справ.

Питання про розгляд судових справ вирішується суддями відповідно до норм чинного законодавства, з урахуванням явки учасників та передбаченої законом процесуальної необхідності.

У разі неявки сторін з поважних причин або настання інших обставин, що унеможливлюють розгляд судових справ, суддями, з урахуванням вимог чинного законодавства, приймаються рішення про відкладення розгляду судових справ.

Для безперешкодної комунікації з судом та безперебійним здійсненням судочинства, нагадуємо про те, що подати документи до суду можна у наступні  способи:

через поштові відправлення шляхом подачі кореспонденції на адресу суду: 68702, м. Болград Одеська область  вул. 28 Серпня,192;

за допомогою електронної пошти (за наявності електронного цифрового підпису): 

загальна пошта суду: inbox@bg.od.court.gov.ua

електронна пошта  судді Кодінцевої С.В. (каб № 4)igor@bg.od.court.gov.ua

електронна пошта  судді Раца В.А. (каб. № 1)bojeva@bg.od.court.gov.ua

електронна пошта  судді Висоцького С.О. (каб. № 6)voytova@bg.od.court.gov.ua

електронна пошта  судді Кравцової А.В. (каб. № 10)ilieva@bg.od.court.gov.ua   

  • через підсистему «Електронний суд» https://id.court.gov.ua/,  направляти документи  через особистий кабінет в системі, для чого необхідно:
    1. Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (створити поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі Судової влади України за посиланням https://id.court.gov.ua/.
    2. Для відображення справи у Вашому особистому електронному кабінеті необхідно через особистий електронний кабінет у підсистемі «Електронний суд» подати заяву про внесення даних РНОКПП до додаткових відомостей про учасника справи, в якій буде зазначений Ваш РНОКПП.

 

Наголошуємо: для осіб, які зареєстровані в підсистемі, повідомлення, повістки, судові рішення та інші процесуальні документи надсилаються в електронному вигляді автоматично.

 

 

 

Прес служба суду