flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага ! Відправлення поштової кореспонденції не здійснюється

01 лютого 2024, 16:23

У зв’язку з відсутністю достатнього фінансування доводимо до відома громадян та учасників судових проваджень  про відсутність поточних видатків на оплату поштових послуг.

У зв’язку з чим, відправка поштової кореспонденції у судових справах: судових повісток, копій судових рішень, інших процесуальних документів та іншої кореспонденції Болградським районним судом не здійснюється з  01 лютого 2023 року. 

Для того щоб уникнути негативних наслідків вказаної ситуації та з метою належного повідомлення учасників судових процесів про дату та час засідань у справах, рекомендуємо використовувати сучасні альтернативні способи отримання даної інформації.

Зокрема:

  • при зверненні до суду зазначати про всі відомі засоби зв’язку - офіційні адреси, адреси електронної пошти, номера телефонів власні та інших учасників судової справи;
  • Використовувати сучасні альтернативні способи для отримання повісток, повідомлень та іншої інформації із суду, в тому числі процесуальних документів, а саме:
    • Подавайте заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді на електронну адресу суду: inbox@bg.od.court.gov.ua.
    • Подавайте до суду заявку про отримання судових повісток, повідомлень в електронному вигляді за допомогою SMS-повідомлення, зазначивши номер свого мобільного телефону.
  • Отримувати процесуальні документи електронною поштою через підсистему «Електронний суд». В Електронному суді передбачена можливість подавати процесуальні документи, отримувати судові рішення та інші електронні документи у кожній справі окремо, відстежувати рух та стан розгляду документів, для чого необхідно:
    • Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (створити поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі Судової влади України за посиланням https://id.court.gov.ua/.
    • Для відображення справи у Вашому особистому електронному кабінеті необхідно через особистий електронний кабінет у підсистемі «Електронний суд» подати заяву про внесення даних РНОКПП до додаткових відомостей про учасника справи, в якій буде зазначений Ваш РНОКПП.
  • Ознайомитись із списком авто призначених справ, що надійшли до суду на веб-сайті Болградського районного суду у розділі "ГРОМАДЯНАМ"  за посиланням  https://bg.od.court.gov.ua/sud1507/gromadyanam/list_auto_cases/.
  • Ознайомитись з датою призначення справи до розгляду на веб-сайті Болградського районного суду за посиланням https://bg.od.court.gov.ua/sud1507/gromadyanam/csz/ у розділі "ГРОМАДЯНАМ".
  • Телефонувати до Єдиного Контакт-центру судової влади України за номером 044 207-35-46.
  • Телефонувати до канцелярії суду за номерами (063)323-92-95 та (063) 323-32-24.
  • телефонувати до суду за номерами телефонів, зазначених у телефонному довіднику за посиланням https://bg.od.court.gov.ua/sud1507/pro_sud// 

Будемо вдячні за порозуміння та активне використання запропонованих способів отримання інформації у судових справах!

Про відновлення відправки поштової кореспонденції буде повідомлено.