flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Запрошуємо до нашої команди!

20 жовтня 2023, 11:05
 

Шановні юристи!

У разі якщо Ви вмотивовані та готові навчатися новому, якщо у Вас є бажання працювати в команді досвідчених і готових поділитися набутим досвідом працівників суду – запрошуємо до нас!

Болградський районний суд Одеської області запрошує Вас для отримання досвіду та практичних навичок юридичної роботи! Досвід роботи у суді де-юре та де-факто стане серйозним фундаментом для побудови кар’єри у юриспруденції.

Робота у суді чудово підійде тим, хто щойно завершив або продовжує навчання, здобуваючи черговий ступінь вищої освіти. Ми обіцяємо цікавий та різноманітний досвід, уважне ставлення керівництва суду, навчання, а також застосовуватимемо інститут наставництва, для полегшення адаптації молодих фахівців до умов роботи.

 У суді наявні такі вакансії (посади державної служби категорії «В»):

  • Секретар судового засідання – 2 посади
  • Секретар судовогоо засідання - (тимчасово, на час перебування основного працівника у відпустці по догляду за дитиною)
  • Головний спеціаліст з інформаційних технологій

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів:

  • вища освіта ступеня молодшого бакалавра або бакалавра за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність»;
  • вільне володіння державною мовою;
  • досвід роботи за спеціальністю необов’язковий.

 Звертаємо увагу: на період дії воєнного стану призначення на посади в органах державної влади та місцевого самоврядування здійснюється без конкурсного відбору. Зокрема, без подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та без сертифіката про підтвердження рівня володіння державною мовою.

Також є можливість зарахувати до штату суду за переведенням на рівнозначну посаду або нижчу посаду державної служби працівників апаратів з інших судів України.

Кандидати на посаду можуть надіслати резюме встановленого зразка відповідно до постанови КМУ № 246 від 25.03.2016 на електронну поштову адресу суду – inbox@bg.od.court.gov.ua.  В темі листа просимо вказати «Резюме».

За більш детальною інформацією можна звернутися за телефоном  (063)-323-30-24 Ламбова Марія Георгіївна (консультант суду), Сайтарли Наталя Миколаївна (керівник апарату суду).

Чекаємо на Вас!